COMUNICAT: INDUMENTÀRIA PER A L’ESCALDÀ

L’EATIM de Jesús Pobre convoca tots els veïns i veïnes a donar suport a L’ESCALDÀ.
I per a això, demana que el dia 27 d´agost 2017, eixim tots i totes al carrer amb roba de faena, o de festa, del temps de l’escaldà: espardenyes, faixa, barret, mocador, devantal, etc. a lluir-la amb alegria i orgull.
Participa en l´ESCALDÀ, porta el teu raïm, y ademés hem de recrear el món de la pansa amb tota la fidelitat possible i cal que reproduim el nostres arrels que molts i moltes hem viscut encara; i ho hem de fer amb normalitat, seguint la nostra tradició pansera, que si abans va ser el nostre modus vivendi, ara és, en el record i en l’actualitat, una forma de respecte al passat i de present festiu, carregat de continguts culturals, socials i econòmics, que una vegada més l´Associació de veïns i veïnes i l´Eatim de Jesús Pobre volem posar en valor en la Marina Alta.
L’Alcalde-President de l’EATIM, Javier Scotto di Tella Manresa, vos agraïx de bestreta la vostra col.laboració.

Jesús Pobre, Agost 2017.